DC El & Installation

Godmorgon, godmorgon på er alla mina härliga läsare. Jag hoppas att ni alla haft en riktigt bra vecka och att ni nu så här på fredagen har en härlig helg att se fram emot. I det här inlägget ska jag prata om när jag anlitade ett företag som heter DC El & Installation. Det här är ett företag som kan anlitas för hjälp inom elinstallation i Sollentuna eller någon annanstans i Stockholm. 

Jag är glad över att jag fick en rekommendation på det här företaget av en god vän som även hon fått deras hjälp. Det här företaget som jag tipsar er om nu är ett företag som verkligen är duktiga inom elinstallation i Sollentuna med omnejd. Jag tycker verkligen att ni som letar efter ett sådant företag ska ta kontakt med, eller åtminstone läsa på lite om dem på deras hemsida. Och då kan ni bara klicka på den här länken så skickas ni vidare direkt in på hemsidan: http://www.elinstallationsodertalje.se/ Där på hemsidan finns också kontaktuppgifterna och telefonnumret till DC El & Installation. Detta är ett företag som tycker att alla kunder är lika viktiga, så alla som behöver få hjälp inom elinstallation i Södertälje eller någon annanstans i Storstockholm kommer att få det oavsett om det är ett litet eller stort jobb. För egen del fick jag hjälp med att byta ut trasiga stickkontakter och att sätta upp en fasadbelysning. Elektrikerna på DC El & Installation är mycket erfarna och de har alla nödvändiga behörigheter. Det är ett kundvänligt företag och dessa elektriker tycker att kundservice och bra relationer till kunderna är en del av deras jobb likaväl som att utföra dessa elinstallationer.