Jag har fått hjälp av en duktig målare

Hej och god dagens på er alla mina härliga och trevliga läsare. Hur står det till med er idag? I det här inlägget ska jag berätta om när jag anlitade hjälp av en otroligt duktig målare i Södertälje vid namn Godfrey Sserugga. Klicka här så kommer ni in på hans hemsida men läs gärna klart mitt inlägg först!  

Jag hoppas att det här inlägget kan vara till nytta för er om ni behöver anlita en målare i Södertälje. Godfrey Sserugga kan för all del anlitas även av er som söker en målare i Tumba eller någonstans däromkring. Jag är så glad att jag fick tipset om denne målare i Södertälje av min bästa kompis som jag känt sen skoltiden. Även hon hade anlitat denne målare och när hon hörde att jag skulle måla om inne i lägenheten som jag köpt som ett renoveringsobjekt gav hon mig rådet att höra av mig till Godfrey Sserugga. Trots denna rekommendation tog jag offerter ifrån några olika företag bara för att ha en liten idé om vad det skulle kosta. Godfrey Sserugga gav mig den bästa offerten. Hans priser är dessutom förhandlingsbara så jag kom ner ytterligare lite i pris mot vad som angavs i offerten. Nu är hela lägenheten ommålad och att det är gjort av en fackman betyder mycket för mig. Det blir skillnad när en riktigt målare gör jobbet. Aldrig att jag skulle måla eller tapetsera själv. Jag har sett så många avskräckande exempel. Det var nog ungefär det här som jag hade att säga er idag om denne så duktige målare i Södertälje. Nu få ni ha en bra fortsättning på dagen och en trevlig helg så hörs vi av på måndag igen!