Drawc Slawomir Bygg & Städ

God eftermiddag, god eftermiddag och välkomna till bloggen alla mina kära läsare. Jag sitter just och tänker på vilken underbar sommar det har varit. Så långt bort men ändå så nära! Det som jag kommer att minnas från den här sommaren är alla härliga stunder som jag hade på altanen med familj och vänner. Vilket bra beslut det var att låta bygga den här altanen. Det var i april som vi sökte efter något företag inom bygg på Lidingö. Solen hade just börjat värma så där gott, och inte en sommar till utan altan var ungefär som mina tankegångar gick. Så fick vi höra om ett företag som heter Drawc Slawomir Bygg & Städ av en granne, och han rekommenderade oss att anlita det här företaget vilket vi också gjorde. Det gick snabbt för dessa snickare att bygga altanen. Hade jag gjort det själv hade det säkert tagit flera veckor, nu blev den klar på några dagar. Min fru och jag har verkligen haft nytta av denna altan och vi ser fram mot nästa vår och sommar. Jag tänkte fråga er om ni behöver hjälp inom bygg på Lidingö? Då ska ni veta om att Drawc Slawomir Bygg & Städ är ett seriöst byggföretag som kan anlitas för det mesta inom snickeri och bygg på Lidingö. Det går även bra att anlita dem om man behöver deras hjälp i övriga delar av Stockholm, och till och med så råkar jag känna till att det går att anlita deras hjälp om man vill få hjälp inom bygg i Märsta också. Om ni tycker att det här låter intressant så kan ni alltid gå in på deras hemsida och där få mer information. Det var allt för tillfället, ha det nu så bra!